Camping De 4 Elementen

(tevens haven en woon, werk en leervoorziening)

Groningerstreek 35, 9871 PG Stroobos

Mobiel:        06-21176043

Internet:      http://www.campingde4elementen.eu

Email:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Camping

Dit jaar is er volop gewerkt om het campingterrein te moderniseren. Dit heeft o.a. geleid tot een rolstoelvriendelijk wandelpad en een nieuw toiletgebouw.

Hiermee is De 4 Elementen geheel rolstoeltoegankelijk.

Verder wordt er momenteel volop gebouwd aan een multifunctioneel gebouw. Hierin wordt o.a. gehuisvest een dagopvang voor ouderen in samenwerking met De Friese Wouden, eetgelegenheid, kapsalon/beautysalon, winkel, toeristeninfopunt, wasserette en een MBO-1 opleiding groenvoorziening in samenwerking met het Nordwincollege.

Hierin zijn volop mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding en reintegratie/opleidingstrajecten. De kansen op de arbeidsmarkt kunnen hiermee worden vergroot.

Ons motto is dan ook:

Groei,

Ontdek je talenten,

En ontwikkel jezelf in de samenleving!

Met WoonFriesland is een samenwerking aangegaan. Hierdoor kunnen deelnemers van De 4 Elementen doorgroeien naar verdere zelfstandigheid. Inmiddels zijn een aantal van onze deelnemers verhuisd naar het dorp. Ze worden hier door ons begeleid in hun woonsituatie. Op korte termijn komen hierdoor op de camping weer woonmogelijkheden voor nieuwe deelnemers.

Heb je hiervoor belangstelling dan kun je contact opnemen met Janny Reitsema tel: 06 21176043 of zie onze website www.de4elementen.nl

 

 DE 4 ELEMENTEN

Water, aarde, lucht en vuur….De 4 elementen voor een ontspannend en verrassend verblijf op onze camping en haven in het tweelingdorp Gerkesklooster-Stroobos. Gelegen op de Fries/Groninger grens waar het Van Starkenborghkanaal overgaat in het Prinses Margrietkananaal. Te midden van het Groningse Westerkwartier en de Friese Wouden met een beschut coulisselandschap en het weidse Lauwerslandgebied.

 
Op en rondom De 4 elementen vindt u een ruim scala aan activiteiten zoals: diverse creatieve workshops,  dans, muziek, wandel en fietsroutes en beschutte visplaatsen.


In ons nieuwe activiteitencentrum welke naar verwachting in juli 2013 gereed is komt een 

restaurant, kampwinkel, kadoshop, kapsalon/ beautysalon , touristenkiosk, wasserette en

fietsverhuur
 
Een verblijf op De 4 elementen is nét even anders!
  

Haven

De haven biedt ligplaatsen om uw boot aan te leggen voor zowel één nachtje als voor langere tijd. 

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Peildiepte in de haven is 1.80m.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • Ligplaats voor uw boot
  • Stroom aansluiting
  • Watertappunt
  • Verzorgd toiletgebouw met douches, toiletten en afwasplaats.
  • Wasserette
  • Stortplaats voor uw chemisch toilet. 

Beperkte levensmiddelenvoorraad.In de haven kunt u 50m verderop terecht bij de jachtwerf en watersportwinkel voor al uw benodigdheden voor uw boot en om te tanken.

 

 

Home - Over mij - Contact

 

Deze site is eigendom van de Ondernemers Vereniging Gerkesklooster-Stroobos

Het onderhoud van deze website is in handen van Klaas van der Schuit